Lad os finde balancen

I går stødte jeg på det skønneste billede på Instagram af 2 fine naturlige drenge i bar numser, som desværre fik nogle ret kedelige kommentar af andre børn………..

Jeg valgte at kommentere billedet (I kan se min kommentar i Saselines blog) og talte også med min egen 11 årige søn om billedet og de dumme kommentar det fik.

Vi synes begge at Sean er mega sej og at det var et skønt billede, han havde lagt op ❤️

Her i formiddag sendte min søn mig en snap af Seans instagram profil, hvor han skrev “Øv nu er billedet væk”, så da vi kom hjem, gik vi ind på Saselines blog for at se om hun havde skrevet noget om det, hvilket hun heldigvis havde.

Min søn blev rigtig ked af det og sur over at læse, at billedet var blevet anmeldt, for som han siger: “det er jo kun bare numser”.

Desværre er det ikke alle børn og voksne, der ser sådan på det som Sean og min Andreas gør, hvilket er utroligt trist.

Jeg bliver dybt fortvivlet over at sidde og læse BØRN, der skriver at billedet af de 2 drenge er børneporno 😮😮😮😮 for det viser mig endnu engang at vi voksne i den grad svigter børnene i forhold til at finde balancerne – i det her tilfælde i forhold til hvad der er helt naturligt og hvad man ikke ligger op på de sociale medier.
Derudover bliver jeg rigtig ked af at læse hvor lede kommentar Sean fik til det billede, men glad for at læse hvordan Saseline snakker med ham om det og tager ansvar for at guide Sean på de sociale medier.

Vi er simpelthen nød til at finde BALANCEN og så er der mange der skal lære at har man ikke noget pænt at sige, så er det bedre at holde sin mund……….

TAK Sean for dit mod ❤️

http://wuhuw.dk/sig-mig-hvad-er-der-galt-med-det-her-bil-33007617

Share This